top of page
Keresés
  • utcafront

Megkezdődött az idei krízisellátás

Az idei évben is, ahogy a korábbi években is, november 1-én megkezdődött az Utcafront időszakos programja, a téli krízisellátás, amelyet a Menhely Alapítvánnyal együttműködésben végzünk minden évben.


A „Közterület helyett emberibb körülmények” c. programban, amely a Fővárosi Önkormányzat és a Menhely Alapítvány között létrejött együttműködés keretében valósul meg idén is, a Baptista Szeretetszolgálat Partner szervezetként vesz részt. Mint Partner szervezet vállalta, hogy 2020. november 1. és 2021. március 31. között Krízisautót működtet Budapest utcáin.

Munkatársaink a korábbi évekhez hasonlóan feladatukat Budapest és Pest Megye közterületein a Regionális Diszpécser Szolgálattal együttműködve, a diszpécser közvetlen irányítása alatt látják el, - a korábbi évektől eltérő beosztásban, heti négy nap, naponta 12 órás részvétellel.

A program elsődleges célja a meghatározott időszakban (keddtől péntekig 8-20 h-ig) való jelenlét és rendelkezésre állás programautónkkal a bajba jutott, és a téli időjárás következtében egyszersmind életveszélybe sodródott, zömmel hajléktalan emberek részére.

Szakmai szempontból ez elsősorban és kiemelt prioritással az élet védelmét jelenti, valamint a bajba jutott személyek eljuttatását a megfelelő egészségügyi, vagy szociális ellátó helyekhez, intézményekhez történő irányítását, szükség esetén szállítását.
27 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Utcafront Menedék Hajléktalan Személyek és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye

bottom of page